Instrumenten onderhoud en advies

Om je speelplezier te waarborgen

Je kan bij Music Your Way jouw gitaar, basgitaar of drumstel laten onderhouden. Ook kan je bij ons de basis van het onderhouden zelf leren. Daarvoor kun je aparte sessies boeken of, als je al les hebt bij Music Your Way, één of meerdere lessen hieraan besteden.

Onderhoud van drumstel

Bij een drumstel moet je denken aan het vervangen van vellen en stemmen van de nieuwe (of huidige) vellen. Wij kunnen adviseren bij het kiezen van vellen en bekkens, afhankelijk van jouw muziekstijl en sound. Daarnaast kunnen wij ook de hardware nalopen bij het onderhoud.

Onderhoud van snaarinstrumenten

De snaren van elektrische gitaren en bassen kun je bij ons laten vervangen. En wij kunnen ook de intonatie en afstelling van de hals, brug en de elementen doen. Dit is belangrijk voor je spelcomfort, toon en de zuiverheid van het instrument. Uiteraard is het ook mogelijk om dit zelf te leren. Ook voor persoonlijk advies in snaarkeuze kun je bij ons terecht.

Akoestische gitaren kan je bij ons laten afstellen om zo comfortabel mogelijk te kunnen spelen. Daarnaast geven wij advies in het kiezen van de juiste snaren.

muzieklessen-advies-keuze-instrument

We geven je graag advies

De eerste stap nemen is vaak lastig. Weet je niet waar je moet beginnen of ontvang je graag meer informatie? Schroom je niet en neem contact op!

Bel via (0341) 751 242 of stuur ons een e-mail

Persoonlijk advies bij het kiezen van een instrument

Je kan bij Music Your Way ook terecht voor persoonlijk advies bij het kiezen van een instrument binnen je budget. Door jaren ervaring in veel verschillende muziekgenre’s kunnen wij gericht advies geven over instrumenten en toebehoren die goed passen bij de muziek die jij wilt gaan spelen.

Tarieven voor onderhoudssessies

Onderhoudsessies en advies voor leerlingen is hetzelfde tarief als een les, exclusief de kosten van nieuwe snaren, vellen of andere onderdelen.

Voor niet-leerlingen zijn de prijzen alsvolgt:

  • Snaren vervangen elektrische gitaar en western gitaar: 30 euro inclusief snaren
  • Snaren vervangen basgitaar: 50 euro inclusief snaren
  • Voor het vervangen van snaren geldt: wij gebruiken D’addario voor elektrische gitaren en basgitaren, en Martin & co voor akoestische gitaren. Als je zelf een specifiek type snaren wil laten vervangen is dat mogelijk tegen aanlevering van de snaren of bijbetaling.
  • Vellen vervangen drumstel: 50 euro exclusief vellen (vellen kun je zelf aanleveren of via ons bestellen)
  • Intonatie en/of afstelling elektrische gitaar en bas: 30 euro
  • Persoonlijk advies instrumentkeuze: 30 euro per sessie

Uitgebreid aanbod instrumenten, we spelen jouw muziek.

Music Your Way hanteert een eigen en moderne leermethode. De leerling in het middelpunt. Lessen aangepast naar wens.

Drums

Slaginstrumenten als drumstel en percussie

Bas

Zowel elektrische als akoestische bas

Elektrische gitaar

Breed inzetbaar en een eigen geluid

Akoestische gitaar

Western gitaar (akoestisch)

Toetsen

Piano, Keyboard en Synthesizer

Music your way geeft les met je eigen muziek…

Leer een instrument spelen op een leuke manier met jouw favoriete muziek als basis.

Hé fanatiekeling, bij Music Your Way kan je twee instrumenten in je lespakket nemen.

De Open Lesweek:
Muziek maken we samen

Laatste week van het kwartaal: Neem je vriend of vriendin mee naar muziekles. Elke laatste week van het kwartaal mag je een vriend of vriendin meenemen naar je muziekles. Het is dan mogelijk dat hij of zij een nummer met je meespeelt of meedoet in de les. Kijken mag natuurlijk ook!

Een vriend of vriendin meenemen

De Open Lesweken staan zo goed als vast. Je kan dus al beginnen met het uitnodigen van een vriend of vriendin. Iemand gevonden die heel graag mee wilt? Laat het de muziekdocent vooraf even weten. Dit kan je tijdens de les doorgeven. Je kan ons ook een bericht sturen via de website.

De 1e Proefles? Altijd gratis, geheel vrijblijvend en snel geregeld.