skip to Main Content

Muzieklessen en instrumenten

Muzieklessen bij Music Your Way passen we aan naar jouw doel. Je kan bij Music Your Way verschillende instrumenten kiezen en binnen die instrumenten kun je je specialiseren. De hoofdinstrumenten zijn: Drumstel, Basgitaar, Gitaar en Piano.

Muzieklessen voor fun of met een doel

Of je nu voor bij het kampvuur, thuis op de bank of in een stadion wil gaan spelen, voor iedereen is er een doel. Aan de hand van dat doel zullen we ook de intensiteit en lesmethode aanpassen.

Meerdere instrumenten leren spelen

Muziekles hoeft zich niet te beperken tot één instrument. Ben jij enthousiast over meerdere instrumenten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is mogelijk om je lessen af te wisselen met verschillende andere instrumenten die je wil spelen. Ook is het mogelijk om binnen het instrument één of meerdere specialisaties te kiezen.

Eerste proefles inplannen is gemakkelijk

Het is altijd mogelijk een vrijblijvende proefles te nemen zodat je kennis kan maken met het instrument dat jij leuk vindt en met de leraar. Om een afspraak te maken kun je via het proeflesformulier contact met ons opnemen, we zullen dan binnen 3 dagen een reactie en optie voor een proefles geven.

Ontwikkeling, handige tips
en belangrijke informatie

De eerste stap nemen is vaak lastig. Weet je niet waar je moet beginnen of ontvang je graag meer informatie? Op onze berichten pagina delen we zoveel mogelijk nuttige informatie om je te helpen.

Ga naar berichten

Uitgebreid aanbod instrumenten,
we spelen jouw muziek.

Music Your Way hanteert een eigen en moderne leermethode.
De leerling in het middelpunt. Lessen aangepast naar wens.

Drums

Slaginstrumenten als
drumstel en percussie

Bekijk lesinformatie

Bas

Zowel elektrische
als akoestische bas

Bekijk lesinformatie

Elektrische Gitaar

Breed inzetbaar en
een eigen geluid

Bekijk lesinformatie

Akoestische Gitaar

Western gitaar
(akoestisch)

Bekijk lesinformatie

Toetsen

Piano, Keyboard
en Synthesizer

Bekijk lesinformatie

Music your way geeft les met je
eigen muziek…

Leer een instrument spelen op een leuke manier met jouw favoriete muziek als basis.

Ontdek de lesmethode

Hé fanatiekeling, bij Music Your Way
kan je twee instrumenten in je lespakket nemen.

De Open Lesweek:
Muziek maken we samen

Laatste week van het kwartaal: Neem je vriend of vriendin mee naar muziekles. Elke laatste week van het kwartaal mag je een vriend of vriendin meenemen naar je muziekles. Het is dan mogelijk dat hij of zij een nummer met je meespeelt of meedoet in de les. Kijken mag natuurlijk ook!

Een vriend of vriendin meenemen

De Open Lesweken staan zo goed als vast. Je kan dus al beginnen met het uitnodigen van een vriend of vriendin. Iemand gevonden die heel graag mee wilt? Laat het de muziekdocent vooraf even weten. Dit kan je tijdens de les doorgeven. Je kan ons ook een bericht sturen via de website.

Back To Top