Piano-, Keyboard- en/of Synthesizerles

Als je aan toetsen denkt, denken de meeste mensen gelijk aan piano of orgel. Van oudsher zijn dat de bekendste instrumenten met toetsen. Maar naast pianoles, specialiseren wij ons ook in keyboard en synthesizer. In hedendaagse muziek vind je laatstgenoemde erg veel terug. Daarom is het bij ons ook mogelijk om een van de modernere stromingen te volgen, of een eigen mix van stromingen.

Pianoles bij Music Your Way? Noten zijn niet verplicht

Piano is het instrument wat er het meest om bekend staat om met noten te werken. Dat schrikt veel mensen met een voorliefde voor piano af. Met die gedachte hebben wij dan ook een unieke en eenvoudige lesmethode ontwikkeld, waarbij het lezen van noten niet nodig is. Op deze manier leer je snel en doelgericht spelen, met als bonus dat je vrij snel dingen uit je hoofd zal kunnen spelen.

Visueel kijken naar muziek

Piano is veruit het meest visueel ingestelde instrument. Dat betekent dat alles voor je neus ligt, zowel qua bediening als qua muziektheorie. Voor mensen die visueel ingesteld zijn is het dan ook een prettig instrument, de noten liggen van laag naar hoog (links naar rechts) op volgorde.

Vrijwel elke toonhoogte vind je op de piano

De piano is het instrument met de meeste verschillende toonhoogtes. Dat betekent dat je partijen van allerlei andere instrumenten ook heel mooi kan naspelen op de piano. Omdat je met twee handen speelt, betekent dat ook dat je zelfs 2 verschillende partijen tegelijk zou kunnen spelen! Op een keyboard of synthesizer is dat vaak ook mogelijk, maar heb je meestal de beschikking tot een kleiner aantal toetsen.

muzieklessen-advies-keuze-instrument

We geven je graag advies

De eerste stap nemen is vaak lastig. Weet je niet waar je moet beginnen of ontvang je graag meer informatie? Schroom je niet en neem contact op!

Bel via (0341) 751 242 of stuur ons een e-mail

Uitgebreid aanbod instrumenten, we spelen jouw muziek.

Music Your Way hanteert een eigen en moderne leermethode. De leerling in het middelpunt. Lessen aangepast naar wens.

Drums

Slaginstrumenten als drumstel en percussie

Bas

Zowel elektrische als akoestische bas

Elektrische gitaar

Breed inzetbaar en een eigen geluid

Akoestische gitaar

Western gitaar (akoestisch)

Toetsen

Piano, Keyboard en Synthesizer

Music your way geeft les met je eigen muziek…

Leer een instrument spelen op een leuke manier met jouw favoriete muziek als basis.

Hé fanatiekeling, bij Music Your Way kan je twee instrumenten in je lespakket nemen.

De 1e Proefles? Altijd gratis, geheel vrijblijvend en snel geregeld.