Muziek opnemen, mixen en masteren

Jouw muziek professioneel opnemen

Bij Music Your Way is het mogelijk om jouw muziek professioneel op te nemen in onze studio van No Compromise Recordings. Onze opname-techniek richt zich op een zo puur mogelijk signaal met een volle klank. Je hebt bij ons een wijd aanbod aan verschillende klassieke analoge voorversterkers en microfoons, en de expertise van een afgestudeerde audio engineer en muziek producer. Als artiest kun je bij ons demo’s opnemen of een compleet product dat je wil uitbrengen. Voor leerlingen is het opnameproces ook erg leerzaam. Zo kun je horen hoe je vooruit bent gegaan.

Muziek mixen, is na de opname, de volgende stap. Door het professioneel afmixen, werk je naar een mooie balans tussen je opgenomen sporen om een totaalplaatje te maken. Wil je meer instrumenten toevoegen aan je mix, dan is het mogelijk om deze door ons in te laten spelen.

Mastering is de ‘icing on the cake’, om je nummer, EP of album klaar te maken voor de release. Met inmiddels meer dan 15 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat jouw muziek na het masteren klaar is om uit te brengen op bijvoorbeeld cd, vinyl of digitaal.

Zowel ons mixen als masters worden analoog als digitaal geproduceerd door middel van een analoge mixer, compressors en reverbs in combinatie met dsp power.

Geïnteresseerd of nog meer vragen?

Heb je na het lezen van dit bericht vragen over de mogelijkheden of ben je geïnteresseerd in het opnemen, mixen of masteren van je eigen muziek, neem dan gerust contact met ons op.

muzieklessen-advies-keuze-instrument

We geven je graag advies

De eerste stap nemen is vaak lastig. Weet je niet waar je moet beginnen of ontvang je graag meer informatie? Schroom je niet en neem contact op!

Bel via (0341) 751 242 of stuur ons een e-mail

Richtprijzen

  • Richtprijzen opname: 30 euro per uur
  • Richtprijzen mix: 50 euro per nummer
  • Richtprijzen masteren: 30 euro per nummer

Dit zijn richtprijzen; in de praktijk wordt een pakket samengesteld op basis van je wensen en doel van je project. Bel of mail gerust even met jouw ideeën en vragen.

Voor leerlingen geldt een gereduceerd tarief.

Muziek opnemen, mixen en masteren in de studio van Music Your way