Elektrisch gitaar spelen

Elektrisch gitaar spelen leer je bij Music Your Way. Om elektrische gitaar te spelen heb je naast een gitaar ook een versterker nodig. De elektrische gitaar is daardoor breed inzetbaar, van hele rustige muziek tot ruige muziek. Met de versterker kun je heel makkelijk een eigen geluid creëren. Een groot voordeel van versterkt spelen is ook dat het makkelijker wordt om met een drummer mee te spelen op volume.

Spelen met precisie

Vergeleken met een akoestische gitaar druk je de snaren op een elektrische gitaar makkelijker in. Dat wil echter niet zeggen dat het dus makkelijker speelt. Op een elektrische gitaar worden al je bewegingen onder een vergrootglas gelegd omdat je gitaar wordt door versterkt. Dat zorgt er dus voor dat je veel demp technieken en precieze speelbewegingen zal ontwikkelen als je elektrische gitaar speelt.

Veel verschillende geluiden

Er is geen ander instrument waarmee je zoveel verschillende geluiden kan benaderen. Op elektrische gitaar kun je door middel van verschillende technieken heel makkelijk een ander geluid namaken. Een voorbeeld hiervan is het buigen van de snaren of het glijden over de snaren. De unieke opzet van het gitaar fretboard (vakjes op de hals) zorgt er voor dat je harmonieën kunt spelen die op een ander instrument niet mogelijk zijn

muzieklessen-advies-keuze-instrument

We geven je graag advies

De eerste stap nemen is vaak lastig. Weet je niet waar je moet beginnen of ontvang je graag meer informatie? Schroom je niet en neem contact op!

Bel via (0341) 751 242 of stuur ons een e-mail

Uitgebreid aanbod instrumenten, we spelen jouw muziek.

Music Your Way hanteert een eigen en moderne leermethode. De leerling in het middelpunt. Lessen aangepast naar wens.

Drums

Slaginstrumenten als drumstel en percussie

Bas

Zowel elektrische als akoestische bas

Elektrische gitaar

Breed inzetbaar en een eigen geluid

Akoestische gitaar

Western gitaar (akoestisch)

Toetsen

Piano, Keyboard en Synthesizer

Music your way geeft les met je eigen muziek…

Leer een instrument spelen op een leuke manier met jouw favoriete muziek als basis.

Hé fanatiekeling, bij Music Your Way kan je twee instrumenten in je lespakket nemen.

De 1e Proefles? Altijd gratis, geheel vrijblijvend en snel geregeld.